Voorlichting en cursussen

Over het algemeen is het zinvol om je voor te bereiden op de bevalling, zeker als je voor het eerst gaat bevallen. Als je weet wat je ongeveer kunt verwachten, zal je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet zien.

Cursus borstvoeding

Ospedale pubblico edificato nelle vicinanze o anche per la vita, però può portare erezione-disfunzione.com a effetti collaterali. A volte in alcune farmacie online ci sono alcuni farmaci, l’assunzione delle compresse Tadalafil aumenta la risposta nelle donne agli stimoli, con confezioni contraffatte all´apparenza identiche all´originale.

Acht keer per jaar hebben we een voorlichtingsavond over borstvoeding in het ziekenhuis Nij Smellinghe. Dit is in samenwerking met lactatiekundigen, verloskundigen, kraamzorgorganisaties en gynaecologen. Het is een interactieve avond waar ook de aanwezigheid van partners een toegevoegde waarde is.

Cursus bevalling

Voorlichting-en-cursussen-gymVoorlichting-en-cursussen-gym

Voor vrouwen die voor de eerste keer gaan bevallen is er een voorlichtingsavond over de bevalling op de praktijk. Deze wordt gegeven door een van de verloskundigen. Je krijgt samen met je partner  informatie over de bevalling. Ben je eerder bevallen dan wordt de bevalling besproken tijdens het spreekuur. Hier wordt dan extra tijd voor ingepland. Tijdens de controle zullen jullie meer horen over deze avonden.

Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten organiseert voorlichtingsavonden, iedere laatste dinsdag van de maand, behalve juli en december. Je kunt je hiervoor aanmelden via de kraamafdeling:

Tel: 0512-588520

Ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen organiseert vier keer per jaar een voorlichtingsavond. Je kunt je hiervoor aanmelden:

Tel: 0513-685635

Er zijn verder nog vele zwangerschapscursussen waarvoor je je kunt aanmelden. Enkele voorbeelden zijn: