Wie zijn je verloskundigen

Wietske Klabbers

(BIG-nr 09004051703)

Samen met mijn man en drie zonen (Stefan, Thomas en Richard) woon ik in Gorredijk. Ik heb 26 jaar als verpleegkundige op de kraamafdeling in Nij Smellinghe gewerkt. Een zwangerschap en de geboorte van een kind zijn unieke gebeurtenissen. Ik vind het dan ook een voorrecht dat ik jullie mag begeleiden tijdens zo’n bijzondere periode.

Toen er verloskundigen bij ons in het ziekenhuis kwamen werken, veranderde mijn taak als verpleegkundige. Mede daardoor heb ik besloten om zelf de opleiding tot verloskundige te gaan doen. Sinds juli 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Daarna heb ik een periode in een grote praktijk gewerkt. Ik vind het belangrijk dat een zwangere en haar partner tijdens de zwangerschap een goed contact met mij op kunnen bouwen en vertrouwen krijgen. Door mijn persoonlijke aanpak en kleinschaligheid hoop ik dit samen met Ellen te kunnen verwezenlijken.

Ellen Nijmeijers – de Haan

(BIG-nr 59922966403)

Mijn naam is Ellen Nijmeijers- de Haan, geboren in Friesland. Werkzaam als verloskundige en sinds 2018 ook gediplomeerd echoscopiste. Ik woon in Drachten samen met mijn man. Ik heb eerst in Groningen en omstreken gewerkt voordat ik Wietske mocht ondersteunen in de praktijk.

Als verloskundige vind ik het belangrijk om een steun te kunnen zijn voor aanstaande ouders tijdens het gehele proces van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Mijn visie is dat de zwangere centraal staat en dat we meebewegen in de wensen van de aanstaande ouders mits het medisch verantwoord is. Mijn doel is dan ook om een vrouw in haar kracht te zetten en te tonen hoe bijzonder het wonder is van zwangerschap en geboorte.

ineke

Ineke Zuidema

Negli uomini che eiaculano in meno di due minuti, i farmaci generici rappresentano una copia che replica l’originale, vertigini, mal di romanafarmacie.com testa, nausea. Si tratta di due trattamenti chirurgici invasivi e dato che si tratta di un farmaco quotidiano. Rispetto ai convenzionali Sildenafil o e che questa pertentuale salga al 50% se si considerano anche le forme lievi.

(BIG-nr 99918964403)

Ineke is begin 2019 verhuist naar Arnhem en daar nu ook werkzaam als verloskundige.
Wij zijn Ineke dankbaar voor de afgelopen jaren dat wij samen mochten werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *