Wie zijn je verloskundigen

Wietske Klabbers

(BIG-nr 09004051703)

Mijn naam is Wietske Klabbers. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen zonen.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik  met kinderen wilde werken en ben ik in 1987 begonnen op de kraamafdeling. Na jaren daar gewerkt te hebben kwamen er verloskundigen bij ons op de afdeling werken en veranderde onze taken als verpleegkundige. Toen wist ik al snel dat ik verloskundige wilde worden en en ben ik de opleiding gaan doen.
Een paar pittige jaren met een jong gezin.

In 2006 heb ik deze met succes afgerond, en in 2007 de stap gezet om een eigen praktijk op te zetten. De Nieuwkomer. ( ieder geboren kindje is een nieuwkomer)
Het blijft een prachtig en bijzonder beroep . Je beleeft een unieke periode met de zwangere en haar partner.
Zwanger zijn, bevallen en ouders worden zijn bijzondere momenten in het leven.
Zwangerschap en bevallen zie ik als een natuurlijk proces.
Voor mij staan jullie daarin centraal en met mijn collega’s staan wij open voor jullie wensen.
Door samen een vertrouwensband op te bouwen hoop ik dan ook dat jullie met veel plezier en met een positief gevoel terug kunnen kijken op deze levenservaring.

Nienke Bosgraaf

Mijn naam is Nienke, ik stel me graag kort aan jullie voor. Ben zelf moeder van 2 dochters en een zoon.

Van de geboortezorg gaat mijn hart sneller kloppen! Sinds 2001 mag ik werken in dit prachtige vak. Ouders begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

Heb je jouw bevalling anders ervaren dan verwacht of gehoopt? Als je terugkijkt op een negatieve ervaring, kun je daar aanhoudende, onbegrepen klachten (lichamelijk, psychisch en/of sociaal) van krijgen die je dagelijks functioneren belemmeren.

Ook dan kan ik je begeleiden, je kunt jezelf weer goed voelen. Weer vanuit je gevoel leven en zijn wie je werkelijk bent. Die (aanstaande) moeder, partner, vriendin … Maar vooral: die krachtige vrouw!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en een bijdrage te mogen leveren aan deze bijzondere periode tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd bij De Nieuwkomer.