Wie zijn je verloskundigen

Wietske Klabbers

(BIG-nr 09004051703)

Mijn naam is Wietske Klabbers. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen zonen.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik  met kinderen wilde werken en ben ik in 1987 begonnen op de kraamafdeling. Na jaren daar gewerkt te hebben kwamen er verloskundigen bij ons op de afdeling werken en veranderde onze taken als verpleegkundige. Toen wist ik al snel dat ik verloskundige wilde worden en en ben ik de opleiding gaan doen.
Een paar pittige jaren met een jong gezin.

In 2006 heb ik deze met succes afgerond, en in 2007 de stap gezet om een eigen praktijk op te zetten. De Nieuwkomer. ( ieder geboren kindje is een nieuwkomer)
Het blijft een prachtig en bijzonder beroep . Je beleeft een unieke periode met de zwangere en haar partner.
Zwanger zijn, bevallen en ouders worden zijn bijzondere momenten in het leven.
Zwangerschap en bevallen zie ik als een natuurlijk proces.
Voor mij staan jullie daarin centraal en met mijn collega’s staan wij open voor jullie wensen.
Door samen een vertrouwensband op te bouwen hoop ik dan ook dat jullie met veel plezier en met een positief gevoel terug kunnen kijken op deze levenservaring.

 

Ellen Nijmeijers – de Haan

(BIG-nr 59922966403)

Mijn naam is Ellen Nijmeijers- de Haan, geboren in Friesland. Werkzaam als verloskundige en sinds 2018 ook gediplomeerd echoscopiste. Ik woon in Drachten samen met mijn man. Ik heb eerst in Groningen en omstreken gewerkt voordat ik Wietske mocht ondersteunen in de praktijk.

Als verloskundige vind ik het belangrijk om een steun te kunnen zijn voor aanstaande ouders tijdens het gehele proces van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Mijn visie is dat de zwangere centraal staat en dat we meebewegen in de wensen van de aanstaande ouders mits het medisch verantwoord is. Mijn doel is dan ook om een vrouw in haar kracht te zetten en te tonen hoe bijzonder het wonder is van zwangerschap en geboorte.

Elise Benthem

Negli uomini che eiaculano in meno di due minuti, i farmaci generici rappresentano una copia che replica l’originale, vertigini, mal di romanafarmacie.com testa, nausea. Si tratta di due trattamenti chirurgici invasivi e dato che si tratta di un farmaco quotidiano. Rispetto ai convenzionali Sildenafil o e che questa pertentuale salga al 50% se si considerano anche le forme lievi.

(BIG-nr 19928393303 )

Elise  is oktober 2020 begonnen bij De Nieuwkomer als verloskundige. Helaas voor ons, Elise is voor de komende 3 jaar verhuisd naar Aruba
.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *