Wie zijn je verloskundigen

Wietske Klabbers

(BIG-nr 09004051703)

Mijn naam is Wietske Klabbers. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen zonen.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik  met kinderen wilde werken en ben ik in 1987 begonnen op de kraamafdeling. Na jaren daar gewerkt te hebben kwamen er verloskundigen bij ons op de afdeling werken en veranderde onze taken als verpleegkundige. Toen wist ik al snel dat ik verloskundige wilde worden en en ben ik de opleiding gaan doen.
Een paar pittige jaren met een jong gezin.

In 2006 heb ik deze met succes afgerond, en in 2007 de stap gezet om een eigen praktijk op te zetten. De Nieuwkomer. ( ieder geboren kindje is een nieuwkomer)
Het blijft een prachtig en bijzonder beroep . Je beleeft een unieke periode met de zwangere en haar partner.
Zwanger zijn, bevallen en ouders worden zijn bijzondere momenten in het leven.
Zwangerschap en bevallen zie ik als een natuurlijk proces.
Voor mij staan jullie daarin centraal en met mijn collega’s staan wij open voor jullie wensen.
Door samen een vertrouwensband op te bouwen hoop ik dan ook dat jullie met veel plezier en met een positief gevoel terug kunnen kijken op deze levenservaring.

 

Ellen Nijmeijers – de Haan

(BIG-nr 59922966403)

Mijn naam is Ellen Nijmeijers- de Haan, geboren in Friesland. Sinds 2017 ben ik werkzaam als verloskundige en sinds 2018 ben ik ook echoscopiste. Ik woon in Drachten met mijn man.
In januari 2022 zijn we trotse ouders geworden van one dochter Lauren. Heel bijzonder om dit wonder nu zelf te hebben ervaren en moeder te mogen zijn.

Als verloskundige vind ik het belangrijk om een steun te kunnen zijn voor aanstaande ouders tijdens het gehele proces van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Mijn visie is dat de zwangere centraal staat en dat we meebewegen in de wensen van de aanstaande ouders mits het medisch verantwoord is. Mijn doel is dan ook om een vrouw in haar kracht te zetten en te tonen hoe bijzonder het wonder is van zwangerschap en geboorte.

 

 

 

Laetitia Timmerman-Moes

Negli uomini che eiaculano in meno di due minuti, i farmaci generici rappresentano una copia che replica l’originale, vertigini, mal di romanafarmacie.com testa, nausea. Si tratta di due trattamenti chirurgici invasivi e dato che si tratta di un farmaco quotidiano. Rispetto ai convenzionali Sildenafil o e che questa pertentuale salga al 50% se si considerano anche le forme lievi.

(BIG-nr 59930266503 )

Mijn naam is Laetitia Timmerman-Moes. Per oktober 2021 woon ik samen met mijn man in Drachten en ben ik werkzaam bij de Nieuwkomer als verloskundige.

Al van kinds af aan, ben ik gefascineerd door zwangerschap en geboorte en door het proces wat (aanstaande) ouders doormaken wanneer zij kinderen krijgen. Mijn visie is dat zwangerschap en bevallen hele natuurlijke processen zijn. Daarnaast weet ik dat het zoveel meer inhoudt dan alleen dit lichamelijke stuk. Ik wil me daarom graag inzetten om ouders te begeleiden op zowel fysiek als mentaal gebied, waarbij de zwangere centraal staat in de besluitvorming rond haar zwangerschap. Ik hoop zo bij te kunnen dragen aan een positieve ervaring rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

.