Kraambed

Herstellen en wennen

Na de bevalling breekt een nieuwe spannende en vaak onzekere periode aan met allemaal nieuwe gebeurtenissen. Deze periode wordt ook wel kraambed genoemd en is bedoeld om te herstellen van de bevalling en te wennen aan de nieuwe gezinssituatie.baby muisjes

beschuit-met-muisjesIn de eerste week na de bevalling is het belangrijk dat je goede zorg en voorlichting ontvangt. Naast de dagelijkse hulp van een kraamverzorgende zul je een aantal malen door ons/verloskundigen worden bezocht. Wij zijn verantwoordelijk voor de medische nazorg van moeder en kind. Verder vinden wij het leuk om te weten hoe je in je vel zit en hoe je de bevalling hebt ervaren. Na deze kraamtijd van ongeveer 10 dagen dragen we de zorg over aan je huisarts en het consultatiebureau. Na de bevalling ontvangt je huisarts een brief van ons met informatie over de bevalling en jullie baby. De kraamzorg draagt de zorg over aan het consultatiebureau. Het consultatiebureau neemt verder de algemene zorg op zich met betrekking tot voeding, gewicht en vaccinaties van jullie baby.

kraamtijdbaby vaderNacontrole. Ongeveer zes weken na de bevalling kom je voor een laatste controle -de nacontrole- op het spreekuur. Het is meestal fijn om nog even na te praten over de zwangerschap, bevalling of kraamtijd. Ook vinden wij het leuk om jullie nog even te zien en te horen hoe het jullie is bevallen. Het kraambed is een spannende tijd waarin je wordt begeleidt door ons en de kraamverzorgende. Dit geeft rust en tijd voor jullie om te kunnen genieten van het eerste contact met jullie kindje.

There are some safety measures to ensure before taking a dose of Kamagra 60mg. At the study of the comparative efficacy of modern agents that increase potency. This is what occurred when Pfizer lost its Ghostlook patent on Cialis in 2013 and Sildenafil was introduced to the market, became a non-prescription lozenge in New Zealand.