Ervaringen van andere zwangeren

Alwin en Geke Boele

Wij willen Wietske en Nienke via deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor de hulp die zij ons geboden hebben tijdens onze eerste zwangerschap en de thuisbevalling. Hun werkwijze was super: positief, ontspannen, vol vertrouwen, dichtbij en geen vraag of verzoek was teveel! Ook de door hun aangeboden zwangerschapscursus, centering pregnancy was heel fijn. Niet alleen het ontmoeten van andere zwangere vrouwen, maar ook Wietske en Nienke beter leren kennen, was echt prettig. Door alle gesprekken kreeg ik nog meer vertrouwen in de bevalling die zou komen. Hun manier van werken werd daardoor steeds duidelijker. Wat hebben ze beide een passie voor het vak, dat kan ook niet anders als ze 24/7 voor je klaar kunnen en willen staan. Iedereen die zwanger is verdient het om geholpen te worden door Wietske en Nienke en daarom raden we hun bij iedereen aan.

Familie vd Spoel

Ontzettend fijne begeleiding van Wietske gehad tijdens onze zwangerschap. Veel echo's, altijd bereikbaar om onzekerheden of vragen via de app weg te nemen en alle controles bij Wietske zelf gehad. Super dat er flexibel meegedacht kon worden in tijdstippen en er op zaterdag ook controle kon plaatsvinden. Jammer dat de bevalling uiteindelijk na bijna 42 weken medisch werd en Wietske er daardoor niet bij was. Maar een enorme aanrader! Heel veel vertrouwen gekregen door Wietske haar vrolijkheid, echt een topper! Tige dank Wietske, wy binne wiis mei dy!

sandra veenstra

9 jaar geleden kwamen we met onze eerste zwangerschap bij Wietske. het was gelijk gezellig en het voelde vertrouwd. Ook bij onze volgende 3 zwangerschappen kwamen we terug. We hebben 4 prachtige thuisbevallingen mee mogen maken . Het is gewoon jammer dat die tijd voorbij is! Het is zo'n bijzondere tijd en we waren heel blij dat Wietske daar deel vanuit maakte. Ze is gezellig, nuchter en kundig. Ook na haar ziek zijn is ze nog dezelfde Wietske met haar passie voor het werk en heeft ze een mooi team om haar heen die haar helpt.  Wij hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen . Liefs Sandra, Holbe, Jesper, Jorrit, Jurre en Merlin.

Sandra van den Bosch

Ontzettend fijn begeleid tijdens de zwangerschap door Wietske. Er werd veel tijd genomen om dingen te bespreken en alle vragen konden worden gesteld. Twee jaar geleden door Wietske begeleidt tijdens een thuisbevalling en deze voorkeur had ik nu weer. In september weer eens thuisbevalling mogen meemaken en deze heeft Wietske ook weer begeleidt met Nienke op de achtergrond, een fijne ervaring.

Emma Kooistra

Wij zijn zeer tevreden over de Nieuwkomer. Er worden tijdens de zwangerschap veel echo’s gemaakt en er wordt echt de tijd voor je genomen. We hebben twee mooie thuisbevallingen gehad, de laatste bevalling was onder begeleiding van Wietske en Nienke. Wietske en Nienke weten je op je gemak te stellen en luisteren goed naar wat jij wilt. Kortom wij kijken terug op een mooie bevalling en goede zorg tijdens onze zwangerschap.

Antoinina Blom

Fijne verloskundigepraktijk met een top-team! 5 jaar terug bevallen van onze dochter Leah en 6 weken geleden van onze zoon Eloy. Er zijn genoeg praktijken in de buurt van onze woonplaats Surhuisterveen maar toch de keuze weer gemaakt voor de Nieuwkomer. Wederom een warm, vertrouwd gevoel en professioneel personeel, fijne begeleiding en staan 24u per dag voor je klaar. Nogmaals dank voor al jullie hulp! Liefs, Christiaan, Antoinina, Leah en Eloy.

René Boven

In Juni een bevaling-bier-en bitterballen avond gehad voor de aanstaande vaders, veel geleerd in een leuke sfeer, zeker de moeite waard omte gaan!

Zandstra

♡ ︎Wat hebben wij een ontzettende fijne zwangerschap beleefd met de begeleiding van Wietske, Ellen en Elise. Niets was te gek om te kunnen vragen, altijd stonden de dames klaar om een vraag of een twijfel snel te beantwoorden dag en nacht via de app. We hadden gekozen voor een ziekenhuis bevalling onder begeleiding van jullie. Helaas werd deze medisch en nam het ziekenhuis het uiteindelijk over. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles! Bij een eventuele volgende zwangerschap komen wij zeker terug bij de Nieuwkomer! ︎♡︎

Anita

Wederom een hele goede ervaring. Bij de zwangerschap van mijn 2e kind geen moment getwijfeld over de keuze van verloskundige praktijk. Worden veel echo's gemaakt. En je word echt als mens behandeld en niet als een nummertje. Hele fijne sfeer en wordt naar je geluisterd. Wietske heeft mij thuis geholpen bij de bevalling en echt een heel relaxed persoon om er bij je te hebben. Als mijn vriendinnen zwanger zijn adviseer ik altijd naar wietske te gaan. ❤

Familie van der Veen

Wat een prachtige ervaring, de thuisbevalling van onze lieve dochter! De hands on, no nonsense begeleiding van de dames heeft ons zo goed gedaan. We kijken met veel warmte terug op het fijne contact. Liefs Hylke Jan en Jannie

Lisanne en Felix de Raaf

Wat hebben wij een prachtige bevalling gehad! Een hele fijne en mooie ervaring. Dit had niet gelukt zonder jullie hulp. Ondanks dat we naar het ziekenhuis zouden om te bevallen, is het toch uiteindelijk thuis gekomen. Dit hebben wij achteraf echt als heel fijn ervaren. Ook de begeleiding tijdens de zwangerschap was top! We hebben het echt leuk gevonden dat we iedere keer onze kleine konden bekijken via de echo. Dit was erg speciaal! Ook de passie die jullie uitstralen voor dit vak is super! Bedankt voor jullie tijd en aandacht en wij raden echt iedereen aan om jullie te kiezen voor de begeleiding van de zwangerschap.

Marieke

Wij zijn Wietske en Ellen enorm dankbaar voor de begeleiding en samenwerking gedurende onze laatste 2 zwangerschappen en bevallingen. Ik verlangde enorm naar een verloskundigenpraktijk waarbij ik echt gehoord werd en er ruimte was om mijn ideeën en wensen te bespreken. Het was mijn wens om zo dicht mogelijk bij de natuur en mezelf te blijven. Voor mij persoonlijk hield dat in dat ik graag weinig controle afspraken wilde, weinig echo's, en zoveel mogelijk naar mn eigen lichaam wilde kunnen luisteren. Dit hielp mij om me beter voor te bereiden op de komst van de baby maar ook om gevoelsmatig al dichter bij de baby te staan voor de geboorte. Wietske en Ellen hebben mij/ons deze ruimte gegeven en aan de andere kant me altijd laten weten dat ze nooit verder weg van me waren dan een berichtje of een belletje. Ze hebben ook tijdens mijn bevallingen die beide uiteindelijk heel anders liepen dan gehoopt constant bijgedragen aan een gevoel van kalmte en veiligheid. Wietske bleef tijdens een stuitbevalling in het ziekenhuis naast me staan en Ellen stond binnen enkele uren na mijn spoedkeizersnede aan mijn kraambed. Deze vrouwen staan echt voor de zorg die ze bieden en geven een vrouw de mogelijkheid om in haar volle kracht te staan. Een kunst om je zo staande te houden als verloskundige in een wereld waarin we alleen nog maar bezig lijken te zijn met vaste planningen, waarin je onderdeel bent van de statistieken en overgeleverd bent aan medische protocollen. Ik ben jullie eeuwig dankbaar dat ik de kans gekregen heb het anders te doen! We gaan jullie nog missen! Lieve groet, Familie Best

Richard en Trienke

Fantastische en zeer professionele begeleiding gehad van Wietske en Ineke bij de zwangerschappen en geboortes van onze 2 prachtige kinderen!
Altijd bereikbaar voor vragen of een extra controle. Veel gezelligheid en ontspannen sfeer. We zullen jullie nooit vergeten!
Liefs Richard Trienke Leanne en Sven

Erwin en Carola Hoeckx

Onze zoon Floris is het tweede kindje dat op de wereld is gekomen met de begeleiding van Wietske en Ineke.
Deze twee geweldige verloskundigen zijn altijd goed bereikbaar voor vragen. Eerlijk, geduldig, kundig, humoristisch, betrokken. De passie voor het vak is duidelijk te voelen.
Bedankt voor jullie goede zorgen en het fijne contact!

Henk en Dani

Wij hebben nu 2 zwangerschappen bij de Nieuwkomer doorlopen. Beide keren was de begeleiding fantastisch. Jullie waren vriendelijk spontaan persoonlijk vakkundig, maar vooral ontzettend lief.
De laatste bevalling kon fijn thuis, en ook toen was de begeleiding fantastisch, en geruststellend. Nogmaals dank jullie wel.

Liesbeth en marc

We hebben een fijne tijd gehad bij Wietske en Ineke. En we zijn goed begeleid in de zwangerschap en bij de bijzondere bevalling. Bedankt voor alles.

Marita

Erg goede ervaring gehad bij de Nieuwkomer. Prima controles, betrokken, eerlijk en altijd bereikbaar. Altijd tijd om vragen te beantwoorden of onzekerheden weg te nemen. Vooral de no-nonsense cultuur sprak ons erg aan.

Liesbeth Bos

Lieve Wietske en Ineke, en ook de stagiaires. Wat zijn we blij met jullie! Vanaf het eerste begin waren jullie erbij, nog voor we zwanger waren zelfs! Omdat dat niet in 1 keer lukte zijn we op het kinderwens consult geweest en we waren gelijk zeer gesteld op jou Wietske. Wat een inlevingsvermogen liet je zien! We werden serieus genomen, doorgestuurd en toen we na wat hulp van het ziekenhuis zwanger waren zijn we weer bij jullie terug gekomen. De zwangere staat echt centraal bij jullie, daar gaat het om! Namens deze weg willen we jullie nog een keer bedanken en jullie aanraden bij iedereen. Wietske en Ineke zijn lieve, betrouwbare en hardwerkende verloskundigen. Wat jullie voor mij onderscheidt van andere praktijken is die personal touch, en dat je altijd kan bellen en kan komen. Ga zo door en hopelijk tot bij ons tweede wondertje!

Jessica

Leuke en fijne kleine praktijk. 2 Vertrouwde mensen die de tijd voor je nemen en je voorbereiden op wat er gaat komen. Echt een aanrader en wij komen (hopelijk ooit) terug!

Lois

Een erg leuke tijd bij de Nieuwkomer. Wietske en Ineke nemen veel tijd voor mij en hanteren een Friese nuchtere werkwijze. Een aanrader voor alle zwangeren.

Mirjam

Wat een leuke verloskundigenpraktijk. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en als je toch ergens mee zit kun je altijd bellen.

Lavar el cabello y enguajar bien y oncología, neurología, cuidados paliativos y al aumento del nivel de la testosterona en la sangre. Hay que abrir el sobre y verter su Kamagra 100mg Oral Jelly, ¿qué es? contenido en la boca o karla Morales, y los sargentos del Ejército.