Ervaringen van andere zwangeren

Richard en Trienke

Fantastische en zeer professionele begeleiding gehad van Wietske en Ineke bij de zwangerschappen en geboortes van onze 2 prachtige kinderen!
Altijd bereikbaar voor vragen of een extra controle. Veel gezelligheid en ontspannen sfeer. We zullen jullie nooit vergeten!
Liefs Richard Trienke Leanne en Sven

Erwin en Carola Hoeckx

Onze zoon Floris is het tweede kindje dat op de wereld is gekomen met de begeleiding van Wietske en Ineke.
Deze twee geweldige verloskundigen zijn altijd goed bereikbaar voor vragen. Eerlijk, geduldig, kundig, humoristisch, betrokken. De passie voor het vak is duidelijk te voelen.
Bedankt voor jullie goede zorgen en het fijne contact!

Henk en Dani

Wij hebben nu 2 zwangerschappen bij de Nieuwkomer doorlopen. Beide keren was de begeleiding fantastisch. Jullie waren vriendelijk spontaan persoonlijk vakkundig, maar vooral ontzettend lief.
De laatste bevalling kon fijn thuis, en ook toen was de begeleiding fantastisch, en geruststellend. Nogmaals dank jullie wel.

Liesbeth en marc

We hebben een fijne tijd gehad bij Wietske en Ineke. En we zijn goed begeleid in de zwangerschap en bij de bijzondere bevalling. Bedankt voor alles.

Marita

Erg goede ervaring gehad bij de Nieuwkomer. Prima controles, betrokken, eerlijk en altijd bereikbaar. Altijd tijd om vragen te beantwoorden of onzekerheden weg te nemen. Vooral de no-nonsense cultuur sprak ons erg aan.

Liesbeth Bos

Lieve Wietske en Ineke, en ook de stagiaires. Wat zijn we blij met jullie! Vanaf het eerste begin waren jullie erbij, nog voor we zwanger waren zelfs! Omdat dat niet in 1 keer lukte zijn we op het kinderwens consult geweest en we waren gelijk zeer gesteld op jou Wietske. Wat een inlevingsvermogen liet je zien! We werden serieus genomen, doorgestuurd en toen we na wat hulp van het ziekenhuis zwanger waren zijn we weer bij jullie terug gekomen. De zwangere staat echt centraal bij jullie, daar gaat het om! Namens deze weg willen we jullie nog een keer bedanken en jullie aanraden bij iedereen. Wietske en Ineke zijn lieve, betrouwbare en hardwerkende verloskundigen. Wat jullie voor mij onderscheidt van andere praktijken is die personal touch, en dat je altijd kan bellen en kan komen. Ga zo door en hopelijk tot bij ons tweede wondertje!

Jessica

Leuke en fijne kleine praktijk. 2 Vertrouwde mensen die de tijd voor je nemen en je voorbereiden op wat er gaat komen. Echt een aanrader en wij komen (hopelijk ooit) terug!

Lois

Een erg leuke tijd bij de Nieuwkomer. Wietske en Ineke nemen veel tijd voor mij en hanteren een Friese nuchtere werkwijze. Een aanrader voor alle zwangeren.

Mirjam

Wat een leuke verloskundigenpraktijk. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en als je toch ergens mee zit kun je altijd bellen.

Eunice en Paul

Een hele leuke ervaring. Er waren ontspannen informatieavonden in huiskamer sfeer waar we goed werden voorbereid voor de bevalling.