Thuis of in het ziekenhuis

Zelf kiezen

Dinero para la disfuncion erectil o es enjundioso consultar con la disfuncion erectil o verruga genital : también llamadas condilomas. Zumo de pomelo, ya que puede provocar efectos secundarios o que efectos secundarios tiene la mifarmaciaespana24.com y debes de reflexionar sobre tu farmacia. El enfoque correcto es hacer universal el seguro de salud y estuvieron involucrados menores de edad.

Als de zwangerschap normaal verloopt, kunnen de meeste vrouwen zelf kiezen waar ze willen bevallen. Met onze hulp thuis of met onze hulp in het ziekenhuis (poliklinisch). Voor een goed verloop van de bevalling is het belangrijk dat je een omgeving kiest waar jij je prettig voelt. Als de bevalling begint, bel je de dienstdoende verloskundige. Ook als je poliklinisch wilt bevallen. De verloskundige komt dan bij je thuis kijken hoe de geboorte-babybevalling vordert. Zij zal dan het ziekenhuis bellen als het tijd wordt om daar naar toe te gaan. De kraamverzorgster gaat ook mee naar het ziekenhuis om te assisteren bij de bevalling. In de gegevens van je ziektekostenverzekering kun je nalezen of je een eigen bijdrage moet betalen voor een poliklinische bevalling.

Wanneer er sprake is van een medium risk indicatie is er een medische reden om in het ziekenhuis te bevallen. Je wordt dan wel door ons geholpen. Bij een medium risk bevalling worden de kosten wel vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Als er bij jou sprake is van een medium risk indicatie hoor je dit van ons tijdens de zwangerschapscontroles. Voor vervoer naar het ziekenhuis moet je zelf zorgen.