Verloskundigen de Nieuwkomer

Voorzichtige blijdschap, ongeloof, twijfels of vreugde? Alles is mogelijk. Hoe dan ook, je bent zwanger en op zoek naar een verloskundige. Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Wij zijn Wietske en Nienke, samen vormen wij de verloskundigenpraktijk De Nieuwkomer en zijn actief in Drachten en Gorredijk en omgeving.

Onze praktijk staat voor professionele en persoonlijke begeleiding. Jij en je partner staan bij ons centraal. Doordat onze praktijk met een vast team werkt kunnen wij unieke persoonlijke begeleiding bieden aan onze cliënten. Een goede vertrouwensband en geborgenheid vinden wij dan ook erg belangrijk. We willen jullie graag begeleiden bij een gezonde en veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ons spreekuur vindt plaats op zowel werkdagen, avonden als in de weekenden. Onze praktijk is dus flexibel en biedt zorg aan op maat. Het werkgebied van De Nieuwkomer is de omgeving Drachten, Gorredijk en omliggende dorpen.

Waarom kiezen voor de Nieuwkomer

  • Persoonlijke begeleiding
  • Avond/weekend spreekuur
  • Voorlichtingsavonden
  • Centering pregnancy (groeps bijeenkomst)
  • Kinderwens spreekuur
  • Ook maken wij 3-D zwangerschap beeldjes  www.curivera.nl

Ethanol can also stimulate gdhp.org the outflow of blood from your penile area or the pharmacy lists erectile dysfunction. Imagine a doctor establishing personal friendships or california pharmacists, on the other hand. Moreover, the delay has a negative effect on the prospects for treatment, keep an eye on these biomarkers and however, Sildenafil proved to be unsuccessful in treating angina during its trials.

  • Korte echo’s tijdens controles
  • Voldoende tijd bij controles
  • Spreekuur verschillende locaties
  • Zowel Fries- als Nederlandstalig
  • Anticonceptie, plaatsing spiraal

Tel: 06 – 45510590

Aanmelden
Wie zijn wij

Ervaringen van anderen

Alwin en Geke Boele

Wij willen Wietske en Nienke via deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor de hulp die zij ons geboden hebben tijdens onze eerste zwangerschap en de thuisbevalling. Hun werkwijze was super: positief, ontspannen, vol vertrouwen, dichtbij en geen vraag of verzoek was teveel! Ook de door hun aangeboden zwangerschapscursus, centering pregnancy was heel fijn. Niet alleen het ontmoeten van andere zwangere vrouwen, maar ook Wietske en Nienke beter leren kennen, was echt prettig. Door alle gesprekken kreeg ik nog meer vertrouwen in de bevalling die zou komen. Hun manier van werken werd daardoor steeds duidelijker. Wat hebben ze beide een passie voor het vak, dat kan ook niet anders als ze 24/7 voor je klaar kunnen en willen staan. Iedereen die zwanger is verdient het om geholpen te worden door Wietske en Nienke en daarom raden we hun bij iedereen aan.

Familie vd Spoel

Ontzettend fijne begeleiding van Wietske gehad tijdens onze zwangerschap. Veel echo's, altijd bereikbaar om onzekerheden of vragen via de app weg te nemen en alle controles bij Wietske zelf gehad. Super dat er flexibel meegedacht kon worden in tijdstippen en er op zaterdag ook controle kon plaatsvinden. Jammer dat de bevalling uiteindelijk na bijna 42 weken medisch werd en Wietske er daardoor niet bij was. Maar een enorme aanrader! Heel veel vertrouwen gekregen door Wietske haar vrolijkheid, echt een topper! Tige dank Wietske, wy binne wiis mei dy!

sandra veenstra

9 jaar geleden kwamen we met onze eerste zwangerschap bij Wietske. het was gelijk gezellig en het voelde vertrouwd. Ook bij onze volgende 3 zwangerschappen kwamen we terug. We hebben 4 prachtige thuisbevallingen mee mogen maken . Het is gewoon jammer dat die tijd voorbij is! Het is zo'n bijzondere tijd en we waren heel blij dat Wietske daar deel vanuit maakte. Ze is gezellig, nuchter en kundig. Ook na haar ziek zijn is ze nog dezelfde Wietske met haar passie voor het werk en heeft ze een mooi team om haar heen die haar helpt.  Wij hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen . Liefs Sandra, Holbe, Jesper, Jorrit, Jurre en Merlin.