Verloskundigen de Nieuwkomer

Voorzichtige blijdschap, ongeloof, twijfels of vreugde? Alles is mogelijk. Hoe dan ook, je bent zwanger en op zoek naar een verloskundige. Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Wij zijn Wietske en Ineke en samen vormen wij de verloskundigenpraktijk De Nieuwkomer en actief in Drachten en Gorredijk en omgeving.

Onze praktijk staat voor professionele en persoonlijke begeleiding. Jij en je partner staan bij ons centraal. Doordat onze praktijk maar twee gezichten kent kunnen wij unieke persoonlijke begeleiding bieden aan onze cliënten. Een goede vertrouwensband en geborgenheid vinden wij dan ook erg belangrijk. We willen jullie graag begeleiden bij een gezonde en veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ons spreekuur vindt plaats op zowel werkdagen, avonden als in de weekenden. Onze praktijk is dus flexibel en biedt zorg aan op maat. Het werkgebied van De Nieuwkomer is de omgeving Drachten, Gorredijk en omliggende dorpen.

Waarom kiezen voor de Nieuwkomer

  • Direct contact verloskundige
  • Persoonlijke begeleiding
  • Avond/weekend spreekuur
  • Voorlichtingsavonden
  • Kinderwensspreekuur
  • Korte echo’s tijdens controles
  • Voldoende tijd bij controles
  • Spreekuur verschillende locaties
  • Zowel Fries- als Nederlandstalig

Tel: 06 – 45 51 05 90

Kom in contact
Wie zijn wij

Open huis Boornbergum

Informatieavonden

Gezellige en leerzame avonden speciaal voor jou

Zwangerencafe

De Nieuwkomer organiseert regelmatig een zwangerencafe voor alle aanstaande ouders in de gemeenten Opsterland, Smallingerland. Je krijgt informatie over gezond zwanger zijn, kraamzorg en borstvoeding. lees meer 

Borstvoeding

Wil je alles weten over borstvoeding? Als lid van Verloskundig Samenwerkingsverband Drachten e.o. (VSV) organiseren wij een aantal voorlichtingsavonden over de voordelen van borstvoeding. lees meer

Mamacafe

Voorlopig is het mamacafé niet meer in gebruik. Samen met het CJG en de gemeente wordt er gekeken of dit een andere invulling krijgt. Houd onze website in de gaten voor nieuws!

Wil je andere moeders ontmoeten en je ervaringen  delen onder het genot van een bakje koffie of thee. Speciaal voor na de bevalling hebben wij het mamacafe. lees meer

Ervaringen van anderen

Richard en Trienke

Fantastische en zeer professionele begeleiding gehad van Wietske en Ineke bij de zwangerschappen en geboortes van onze 2 prachtige kinderen!
Altijd bereikbaar voor vragen of een extra controle. Veel gezelligheid en ontspannen sfeer. We zullen jullie nooit vergeten!
Liefs Richard Trienke Leanne en Sven

Erwin en Carola Hoeckx

Onze zoon Floris is het tweede kindje dat op de wereld is gekomen met de begeleiding van Wietske en Ineke.
Deze twee geweldige verloskundigen zijn altijd goed bereikbaar voor vragen. Eerlijk, geduldig, kundig, humoristisch, betrokken. De passie voor het vak is duidelijk te voelen.
Bedankt voor jullie goede zorgen en het fijne contact!

Henk en Dani

Wij hebben nu 2 zwangerschappen bij de Nieuwkomer doorlopen. Beide keren was de begeleiding fantastisch. Jullie waren vriendelijk spontaan persoonlijk vakkundig, maar vooral ontzettend lief.
De laatste bevalling kon fijn thuis, en ook toen was de begeleiding fantastisch, en geruststellend. Nogmaals dank jullie wel.