Verloskundigen de Nieuwkomer

Voorzichtige blijdschap, ongeloof, twijfels of vreugde? Alles is mogelijk. Hoe dan ook, je bent zwanger en op zoek naar een verloskundige. Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Wij zijn Wietske en Ineke en samen vormen wij de verloskundigenpraktijk De Nieuwkomer en actief in Drachten en Gorredijk en omgeving.

Onze praktijk staat voor professionele en persoonlijke begeleiding. Jij en je partner staan bij ons centraal. Doordat onze praktijk maar twee gezichten kent kunnen wij unieke persoonlijke begeleiding bieden aan onze cliënten. Een goede vertrouwensband en geborgenheid vinden wij dan ook erg belangrijk. We willen jullie graag begeleiden bij een gezonde en veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ons spreekuur vindt plaats op zowel werkdagen, avonden als in de weekenden. Onze praktijk is dus flexibel en biedt zorg aan op maat. Het werkgebied van De Nieuwkomer is de omgeving Drachten, Gorredijk en omliggende dorpen.

Waarom kiezen voor de Nieuwkomer

  • Direct contact verloskundige
  • Persoonlijke begeleiding
  • Avond/weekend spreekuur
  • Voorlichtingsavonden
  • Kinderwensspreekuur
  • Korte echo’s tijdens controles
  • Voldoende tijd bij controles
  • Spreekuur verschillende locaties
  • Zowel fries als Nederlandstalig

Tel: 06 – 45 51 05 90

Kom in contact
Wie zijn wij

Informatieavonden

Gezellige en leerzame avonden speciaal voor jou

Zwangerencafe

De Nieuwkomer organiseert regelmatig een zwangerencafe voor aanstaande ouders in de gemeenten Opsterland, Smallingerland. Je krijgt informatie over gezond zwanger zijn, kraamzorg en borstvoeding. lees meer 

Borstvoeding

Wil je alles weten over borstvoeding? De Nieuwkomer organiseert samen met kraamcentrum Het Groene Kruis voorlichtings avonden over de voordelen van borstvoeding. lees meer

Mamacafe

Wil je andere moeders ontmoeten en je ervaringen  delen onder het genot van een bakje koffie of thee. Speciaal voor na de bevalling hebben wij het mamacafe. lees meer

Ervaringen van anderen

Liesbeth en marc

We hebben een fijne tijd gehad bij Wietske en Ineke. En we zijn goed begeleid in de zwangerschap en bij de bijzondere bevalling. Bedankt voor alles.

Marita

Erg goede ervaring gehad bij de Nieuwkomer. Prima controles, betrokken, eerlijk en altijd bereikbaar. Altijd tijd om vragen te beantwoorden of onzekerheden weg te nemen. Vooral de no-nonsense cultuur sprak ons erg aan.

Jessica

Leuke en fijne kleine praktijk. 2 Vertrouwde mensen die de tijd voor je nemen en je voorbereiden op wat er gaat komen. Echt een aanrader en wij komen (hopelijk ooit) terug!